Business intelligence-technologie


voor kosten- en omzetoptimalisatie

De inzet van business intelligence­technologie voor kosten en omzetoptimalisatie wordt binnen de retail steeds belangrijker. Het is voor retailers daarom belangrijk om alle uitzonderingen die bij de kassa’s plaatsvinden te registreren en op die manier de discipline met betrekking tot de kassahandelingen in de winkel te verhogen.

De informatie die gegenereerd wordt uit de analyse van de dagelijkse handelingen op de kassasystemen moet ervoor zorgen dat deze uitzonderingen aan het licht komen.

Omdat een klant van Risc & Fraud Investigations op zoek was naar een platform dat deze informatie kon verzamelen en analyseren om vandaar uit een strategie te ontwikkelen om de efficiëntie te verbeteren in de organisatie is Risc & Fraud Analyse opgericht.

Risc & Fraud Analyse verricht voor diverse landelijk opererende Retail organisaties een zeer belangrijke rol. Onze analisten analyseren, met behulp van intelligente software, snel en doeltreffend de dagelijkse kassahandelingen die waar dan ook in de organisatie worden gedaan. Hierdoor worden administratieve fouten zichtbaar, zal de discipline met betrekking tot de kassahandelingen in de winkel verhoogd worden en zullen fraudeurs snel aan het licht komen.